EFA Marketing

Hier vind je onze lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen.

Het laten bouwen van een website.

Bij EFA Marketing begint de ontwikkeling van je website maar voor €450,-, terwijl een webshop vanaf €1200,- beschikbaar is. De definitieve kosten kunnen variëren op basis van de specifieke functies en opties die je wenst. We streven altijd naar topkwaliteit door maatwerk en moderne technologieën te combineren om een veilige en snelle online aanwezigheid te garanderen. Als je geïnteresseerd bent in een gedetailleerde offerte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Kleine websites (2 tot 4 weken): Dit zijn websites met niet veel meer dan 20 pagina’s, zoals de startpagina, informatie over ons, wat we doen, onze projecten en hoe u contact met ons kunt opnemen. Het duurt meestal 2 tot 4 weken om zo’n website te maken, afhankelijk van wat u precies wilt en wie uw klanten zijn.

Middelgrote websites (4 tot 8 weken): Dit zijn websites die meer dingen kunnen doen en waar meer informatie op staat. Denk aan online winkels waar u dingen kunt kopen of websites voor grote bedrijven. Het kost meestal 4 tot 8 weken om zo’n website te bouwen.

Absoluut! Hoewel we de optie voor een onderhoudscontract bieden, leveren wij uitgebreide onderhoudsdiensten. Dit geldt voor zowel websites die we hebben ontwikkeld als voor andere sites. We voeren regelmatige updates uit en zorgen voor een hoog niveau van beveiliging. De frequentie van aanpassingen kan worden afgestemd op jouw behoeften, en we hanteren een transparante facturatie. Onze tarieven variëren per project en taak. Voor meer informatie, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op onze Webdesign-pagina

Ja, al onze websites zijn ontworpen om mobielvriendelijk te zijn. Dit betekent dat ze geoptimaliseerd zijn voor gebruik op smartphones en tablets, wat zorgt voor een soepele en gebruikersvriendelijke ervaring voor bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. We begrijpen het belang van een goede mobiele ervaring in deze tijd waarin mobiel internetgebruik wijdverbreid is.

Ja, je hebt volledige controle over jouw website en kunt zelf inhoud bewerken en bijwerken. We gebruiken gebruiksvriendelijke  systemen, die het eenvoudig maken om tekst, afbeeldingen en andere elementen op jouw website aan te passen zonder dat je technische kennis nodig heeft

Ja, je mag drie keer feedback geven en we passen de website aan zoals jij dat wilt.

Onze social media diensten.

We hanteren geen vaste prijzen voor onze social media diensten, omdat we streven naar efficiëntie en maatwerk. Na een grondig gesprek en het begrijpen van alle elementen die we hebben besproken, stellen we een maandelijkse prijs vast op basis van jouw specifieke behoeften en doelen. Op deze manier kunnen we de meest kostenefficiënte prijzen bieden die aansluiten bij jouw unieke situatie en zorgen voor maximale waarde voor jouw investering.

Wij bieden ondersteuning voor een breed scala aan social media platforms, waaronder Facebook, Instagram, Twitter en meer. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beheer en de content creatie, want wij nemen alles voor je uit handen. Ons doel is om jouw online aanwezigheid te laten groeien terwijl jij je kunt richten op andere aspecten van je bedrijf.

 

Ja, we bieden uitgebreide content creatie en planning services aan. We zorgen voor de creatie van aantrekkelijke en relevante content die aansluit bij jouw merk en doelgroep. Daarnaast plannen we de publicatie van berichten op de juiste momenten om de betrokkenheid van jouw volgers te maximaliseren en een consistente online aanwezigheid te behouden.

Ja, we bieden adverteerdiensten aan om jouw online zichtbaarheid te vergroten. We kunnen effectieve advertentiecampagnes opzetten op social media platforms en andere online kanalen om jouw doelgroep te bereiken en je bedrijf te promoten. Ons team beheert de advertenties en optimaliseert ze om de beste resultaten te behalen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Ja, we bieden uitgebreide diensten voor het filmen op locatie en het bewerken van professionele video’s. Ons ervaren team kan naar jouw locatie komen om hoogwaardige video-opnames te maken die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Na de opnames zorgen we voor de bewerking en postproductie om een professioneel eindresultaat te leveren. Of je nu bedrijfsvideo’s, promotiemateriaal, instructievideo’s of iets anders nodig hebt, we staan klaar om jouw visie tot leven te brengen met boeiende videocontent.

Ja, je hebt volledige controle over jouw website en kunt zelf inhoud bewerken en bijwerken. We gebruiken gebruiksvriendelijke  systemen, die het eenvoudig maken om tekst, afbeeldingen en andere elementen op jouw website aan te passen zonder dat je technische kennis nodig heeft

Onze search engine optimization (SEO) diensten.

We passen geen vaste prijzen toe op onze SEO-diensten, omdat we streven naar maatwerk en efficiëntie. Na een grondig gesprek en het begrijpen van alle aspecten van jouw behoeften, stellen we een maandelijkse prijs vast op basis van jouw specifieke doelen en de omvang van het project. Op deze manier kunnen we de meest kostenefficiënte tarieven bieden die passen bij jouw unieke situatie en die de best mogelijke resultaten opleveren. Dit zorgt ervoor dat je waar krijgt voor je investering in SEO.

Het proces van SEO kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie in jouw branche, de huidige staat van jouw website en de specifieke doelen die je wilt bereiken. Over het algemeen kun je verwachten dat je enige tijd nodig hebt om aanzienlijke verbeteringen in de zoekmachine rankings te zien. Maar het is belangrijk op te merken dat SEO een voortdurend proces is. Het eist consistentie en inspanning om goede resultaten te behalen en te behouden.

Ja, SEO kan zeer kosteneffectief zijn in vergelijking met andere vormen van digitale marketing. Het is een investering in de organische zichtbaarheid van jouw website, wat kan leiden tot meer verkeer, leads en conversies zonder dat je voortdurend geld hoeft uit te geven aan betaalde advertenties. Door het opbouwen van een sterke online aanwezigheid via SEO, kun je na verloop van tijd zelfs kosten besparen op betaalde advertentie-uitgaven. Het is een strategie die gericht is op langetermijnresultaten en het versterken van jouw online aanwezigheid op een duurzame manier.

Ja, SEO kan echt een positieve impact hebben op jouw bedrijf. Het helpt om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google, waardoor meer mensen je kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Dit kan resulteren in meer websiteverkeer, meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet. Het is een kosteneffectieve manier om online zichtbaarheid op te bouwen en een blijvende impact te hebben op jouw bedrijfsgroei.

Onze search engine advertising (SEA) diensten.

We passen geen vaste prijzen toe op onze SEA-diensten, omdat we streven naar maatwerk en efficiëntie. Na een gedetailleerd gesprek en het begrijpen van jouw specifieke doelen en vereisten, stellen we een maandelijkse prijs vast op basis van de omvang van het project en de benodigde inspanningen. Dit stelt ons in staat om de meest kostenefficiënte tarieven te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften en die zorgen voor een maximale impact van jouw SEA-campagnes. Op deze manier krijg je waar voor je geld en worden jouw investeringen optimaal benut voor online adverteren.

De tijd die het duurt om resultaten te zien met een SEA-campagne kan variëren. In sommige gevallen kun je vrijwel direct na het starten van de campagne resultaten zien, terwijl het in andere gevallen enige tijd kan duren om de campagne te optimaliseren en de beste resultaten te behalen. Bij EFA Marketing streven we ernaar om zo snel mogelijk goede resultaten te behalen met jouw SEA-campagne.

We bieden de mogelijkheid om op verschillende krachtige advertentieplatformen te adverteren, waaronder Facebook, Instagram, Twitter, Google Ads (wat van bijzonder belang is vanwege het brede bereik en gerichte mogelijkheden), TikTok en meer. Elk van deze platformen heeft zijn eigen unieke voordelen en kanalen om jouw doelgroep te bereiken. We werken nauw samen met jou om de juiste platformen te selecteren die het meest geschikt zijn voor jouw specifieke doelen en doelgroep, en om effectieve advertentiecampagnes op te zetten die zorgen voor een maximaal rendement op investering.

EFA Marketing
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Device TradeDevice Trade
23:23 23 Sep 23
Efa Markering heeft een mooie webshop voor mij gemaakt die precies is wat ik wilde. Ze werkten goed samen en maakten het proces eenvoudig. Ik ben erg blij met het resultaat!
Munia SportsMunia Sports
20:43 15 Jun 23
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de geweldige ondersteuning die ik heb gekregen van EFA Marketing. Ze hebben mijn bedrijf geholpen met SEO en hebben mijn online aanwezigheid aanzienlijk vergroot. Dankzij hun expertise en toewijding zijn mijn leads aanzienlijk gestegen, en ik kan nu met trots zeggen dat ik een solide positie heb in mijn branche.
Jin SolutionsJin Solutions
21:35 14 Jun 23
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de SEA (Search Engine Advertising) diensten van EFA Marketing echt uitstekend zijn. Als ondernemer was ik op zoek naar een betrouwbare en resultaatgerichte partner om mijn online bereik te vergroten, en ik ben blij dat ik EFA Marketing heb gevonden. Hun expertise en toewijding hebben mijn verwachtingen overtroffen en hebben mij geholpen om aanzienlijk meer bereik te genereren.
Chakir AarabChakir Aarab
20:12 14 Jun 23
Ik wil graag mijn oprechte lof uiten voor EFA Marketing voor het creëren van een geweldige website voor mijn bedrijf. Ze hebben niet alleen aan al mijn verwachtingen voldaan, maar hebben ook een website ontwikkeld die echt indruk maakt op mijn klanten en zakenpartners.
Sandra BaalSandra Baal
17:30 14 Jun 23
Ik wil graag een positieve review delen over EFA Marketing. Onze samenwerking was geweldig! Het team van EFA Marketing is niet alleen zeer bekwaam, maar ook bijzonder vriendelijk en behulpzaam.Ze begrepen mijn behoeftes en hebben mij geholpen mijn doelen te bereiken. Met een persoonlijke contactpersoon die altijd klaarstond om mij te ondersteunen, voelde ik mij goed begeleidden en betrokken.Met vriendelijke groet,Sandra